Kohtuullisen Mainio Olutkauppa 2019

15.09.2019

Olut ulos – ÖL UT

Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta on myöntänyt ”Kohtuullisen Mainio Olutkauppa” 2019 -tunnustuksen Kaupparavintola ÖL UT:lle. Se sijaitsee mainiolla paikalla Fleminginkadulla, Helsingin Kalliossa.

Kunniakirja myönnetään vuosittain Mainion nimipäivänä 5.9. sellaisella kaupalle, jolla on tarjota hyllyissään kuluttajille K.H.P.V.:n kriittiset vaatimukset täyttävä monipuolinen ja mielenkiintoinen valikoima erilaisia makuja hyväileviä oluita.

ÖL UT ottaa jatkuvasti valikoimiinsa parhaita ja mielenkiintoisimpia pienpanimotuotteita. Liikkeistä ei löydy lainkaan tavallisia suurten panimoiden oluita. ”Keskitymme ainoastaan pienvalmistajien tuotteisiin” kertoo konseptin isä Timi Karvinen. ”Kannustamme suomalaisia juomaan kohtuullisemmin, mutta parempaa".

Kaupparavintolasta voi hakea juotavaa mukaan, mutta myös istahtaa maistelemaan oluita pöytien ääreen. Voi syödä vaikka omia eväitä ja nauttia hyvästä tunnelmasta hienoja oluita siemaillen.

Kylmäkaapeissa on todella runsas valikoima pienpanimotuotetta, erikoisoluita ja siidereitä niin läheltä kuin kaukaakin. Palveluhenki on erittäin hyvä ja kauppias Topi Tiitta osaa vastata kaikkiin kaupan oluihin liittyväiin kysymyksiin. KHPV arvostaa erityisesti kaupan asiantuntevaa palvelua ja esillepanoa.

Kaupparavintola_ÖL_UT_Kunniakirja.jpg
Kaupparavintola ÖL UT Kauppias Topi Tiitta vastaanotti kunniakirjan K.H.P.V.:n puheenjohtaja Jaakko Walleniukselta