Vuoden 2021 Ottopoika Simo Frangén

30.09.2021
16.10.2021

Tampereen hymypoika, maisteri Simo Frangén on K.H.P.V.:n vuoden 2021 Ottopoika

Ilmari Kiannon Perinneyhdistys K.H.P.V. ry, eli Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta, valitsee vuosittain Ottopojakseen merkittävällä tavalla kunnostautuneen henkilön, joka toiminnallaan kunnioittaa Veljeskunnan arvoja.

Ottopoika-nimitys julkistetaan vuosittain perinneyhdistyksen perustaman valtakunnallisen Ottoviikon avajaispäivänä 17.4., joka on Oton nimipäivä. Viikko päättyy 23.4. Yrjön nimipäivään.

Simo Frangén tunnetaan ainakin juontajana, koomikkona ja käsikirjoittajana. Hän on tullut tutuksi Suomen kansalle radion, television ja lukuisten esiintymisten kautta, esim. Alivaltiosihteeri-yhtyeessä.

Tervehdyksessään kansalaisille Simo Frangén toteaa mm: ” Maailman myllerryksessä ihmiselle on tärkeää, että hänellä on jotakin turvallista, josta pitää kiinni. Minulle se on oluttuopin kahva. Oluttuopin tuttavallinen kättely antaa sisältöä elämään, yleisimmin puoli litraa kerrallaan.”

Tämä terve asenne on yksi syistä Frangénin valintaan Ottopojaksi. Hän on myös aina luonut ympärilleen iloa ja hyvää tuulta.

Simo Frangén on Veljeskunnan järjestyksessä 29. Ottopoika. Häntä ennen valituiksi tulleita on mm. Paavo Lipponen, Matti Salminen, Harri Holkeri, Vexi Salmi sekä Leif Segerstam ja viime vuonna Roman Schatz.

 

Juhlallisuuksia päästiin pandemian vuoksi viettämään vasta 30. syyskuuta ja hauskaa oli!

 

Alla muutamia Maisteri Frangénin tekemiä ja juhlatilaisuudessa lausumia palindromeja:

 

Neuloit, soi rap, pirtsakka strippari osti oluen.

Tulo, ote, imu: mieto olut.

Anna Jalluni, muusia, pasta, viski - siksi vatsa paisuu minulla, Janna.

Iso keskari, Irak sekosi!

Ou! Jenna! Harri! Apua! Säkylän yläkylän älykälyn älykäs au pair rahanne juo!

Sian omistajat, Simo nais ne siat tai sen sian omistajat Simo nais!

Alapää jäätyy. Syy: tää jääpala.

Oot hei kaunis - syys sinua kiehtoo.

Nimetön_liite_00024.jpg