Kohtuullisen Mainio Olutkauppa 2020

05.09.2020
27.05.2021

Panimoravintola Bryggeri Helsinki

 

Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta on myöntänyt ”Kohtuullisen Mainio Olutkauppa” 2020-tunnustuksen Panimoravintola Bryggeri Helsingin myymälälle. Se sijaitsee mainiolla paikalla Sofiankatu 2, Helsingin keskustan torikortteleissa.

Kunniakirja myönnetään vuosittain Mainion nimipäivänä 5.9. sellaisella kaupalle, jolla on tarjota hyllyissään kuluttajille K.H.P.V.:n kriittiset vaatimukset täyttävä monipuolinen ja mielenkiintoinen valikoima erilaisia makuja hyväileviä oluita.

Bryggeri Helsinki sijaitsee keskellä historiallista Helsinkiä ja on jo vuodesta 2013 elävöittänyt olutkulttuurilla vanhoja kortteleita. Sinne löytää helposti niin helsinkiläinen kuin turistikin.

- Kaupan merkitys meille korostui ja kasvoi keväällä alkaneen koronaepidemian aikana, kertoo toimitusjohtaja Olli Majanen. Kehitimme ulosmyyntiä ja lisäsimme valikoimaamme suositut tankista suoraan täytettävät 1 – 3 litran suurpakkaukset. Avasimme myös verkkokaupan.

- Kauppa palvelee mukavasti myös turismia. Ravintolassa koettu makuelämys voidaan ostaa mukaan eläväksi matkamuistoksi. 12 % alkoholipitoisuusraja mahdollistaa koko olutvalikoiman ulosmyynnin toteaa Majanen.

K.H.P.V.:n mielestä suomalaisten pienpanimoiden omat myymälät täydentävät merkittävästi suomalaista oluttarjontaa. Bryggeri Helsinki on aktiivisesti kehittänyt kauppaansa ja lisää sen kautta panoksensa olutkulttuuriimme.

Bryggeri Helsinki, Sofiankatu 2, 00170 Helsinki
http://bryggeri.fi/

Olutsommelier Olli Majanen.jpg
Olutsommelier Olli Majanen Bryggerin myymälässä