Kohtuullisen Mainio Olutkauppa 2018

05.09.2018

Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta K.H.P.V. ry on myöntänyt ”Kohtuullisen Mainio Olutkauppa” -tunnustuksen tänä vuonna Helsingin keskustan Alko Arkadialle. Mene Mannerheimin patsaalta ison kadun yli, niin putiikki löytyy seuraamalla mustia muovikasseja..

Kunniakirja myönnetään vuosittain Mainion nimipäivänä 5. syyskuuta kaupalle, joka tarjoaa hyllyissään kuluttajille K.H.P.V:n kriittiset vaatimukset täyttävän, monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman erilaisia makuja hyväileviä oluita.

Alko Arkadiassa on suurempi olutvalikoima, kuin missään muussa Alkon myymälässä. Jos etsimääsi olutmerkkiä ei löydy hyllystä, niin on mahdollista tilata haluamasi olut Alkon verkkokaupasta. Hyllyissä on jatkuvasti noin 500 erilaista olutta ja lisäksi erikoiseriä sekä sesonkituotteita tulee tasaisesti niin, että valikoima on koko ajan mielenkiintoinen. Valikoimasta löytyy sopivia ja uusia makuelämyksiä kaikille oluen ystäville. Kaupassa on ammattitaitoiset myyjät, joilla on perusteellisen hyvä tietämys oluista, Myymälässä on myös kylmäkaappeja sekä kypsytettäville oluille, että pikaisen kulutuksen oluille.

Oluthyllyistä on helppo valita mieluisa olut, ne ovat nimittäin oluttyypeittäin hintajärjestyksessä. Valikoimasta löytyy runsas määrä sekä kotimaisten että ulkomaalaisten pienpanimoiden tuotteita. Myymälän suosituin pienpanimotuote taitaa tällä hetkellä löytyä ale-hyllyltä, varsinkin IPA:t ovat suosittuja. Hyvin suosittuja tällä hetkellä ovat myös NEIPA:t ja sour-oluet.

Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta arvostaa erityisesti tämän kaupan ainutlaatuista sijaintia ja avaraa myymälä. Oluille on varattu oma ”Beer Corner”-osasto, josta löytyy myymälän tyylikkäästi sisustettu olutmaailma.

Alko Arkadian palvelupäällikkö Pekka Matikainen toteaa: ”Suomalaisten kiinnostus erilaisiin oluisiin on jatkuvasti kasvussa ja haluamme palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja laadukkaalla valikoimalla. Tervetuloa tutustumaan myymälämme mainioon olutvalikoimaan, et ole vielä kuitenkaan maistanut kaikkia.”

mainio.jpg